Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Nieuws

Experience Day verplaatst naar woensdag 9 februari

Aanvankelijk stond onze Experience Day gepland op 26 januari. Om goed in te kunnen spelen op de nu geldende maatregelen verplaatsen we de Experience Day naar woensdag 9 februari. Wij zullen werken met twee tijdsloten, zodat we met minder leerlingen tegelijk op school aanwezig zijn. In plaats van drie workshops bieden we twee workshops aan, zodat we genoeg plek hebben om iedereen op een veilige manier  te ontvangen. Doordat we met twee tijdsloten gaan werken hebben we gekozen voor de starttijden 13:00 uur en 15:00 uur. We delen de aangemelde leerlingen in op basis van de doorgeven keuzes (keuze 1 en 2) én op basisschool. Uiterlijk vrijdag 4 februari ontvangt u een bevestigingsmail hoe laat we uw zoon/dochter verwelkomen op onze Experience Day.

Groep 8
Helaas is één van de geldende maatregelen dat op dit moment alleen leerlingen van groep 8 middelbare scholen mogen bezoeken. We begrijpen dat dit voor de leerlingen uit groep 7 een grote teleurstelling is. Daarom onderzoeken we of het mogelijk is om later in het jaar een tweede Experience Day te organiseren speciaal voor die leerlingen die nu niet kunnen deelnemen. Voor jullie geldt: houd onze website in de gaten voor meer informatie (of download de OpenDag- app zodat we je dan een pushbericht kunnen sturen om je verder te informeren)

Als uw zoon/dochter zich al heeft opgegeven voor de workshops blijft deze aanmelding staan. Mocht uw kind toch nog graag willen wisselen van workshop, dan kan dat door het formulier nogmaals in te vullen.

 



terug